viernes, 23 de agosto de 2013

QUINES CRÍTIQUES ES FAN A LA ANC DESDE SECTORS INDEPENDENTISTES ?

CRÍTIQUES A ANC QUE CAL SOLUCIONAR PER AUGMENTAR EL SEU SENTIT SOCIAL I DE MODEL DE PAÏS.




1- La falta de pronunciament d'ANC cap a temes socials (la no aliança amb les PAHS) ni amb col,lectius antiretallades.

2- La actitut indulgent cap a la corrupció catalana.
La corrupció catalana existeix, en CDC (cas Palau, on Millet és el Barcenas de Convergència, i té la seu embargada amb un espoli de 5 milions d'euros..desviats del Palau a CDC ); UDC i la corrupció admesa en el frau dels cursos als treballadors, i PSC i diversos casos ( Operació Mercuri, etc..).

Articles:
http://www.llibertat.cat/2013/02/anc-espavila-t-pronuncia-t-20842 (un artícle molt interesant de Josep Navarro de CUP cap al sil.lenci d'ANC en el tema de la corrupció al país)
Carme Forcadell a RAC 1: “ No es cert que hi hagi corrupció catalana” https://soundcloud.com/rac1oficial/via-lliure-carme-forcadell

3- La nul.la crítica a la corrupció interna de ANC, provocada per 6 dels 69 secretaris de l'anterior junta, i que es va intentar expulsar-los per robar 75.000 euros; però es van fer durs amb impugnacions i ara els tenim a l'interior d'ANC decidint i esperem que vigilats: Pere Pugès i el seu grupet de comissionistes.

Articles:


4- La tibiesa cap a decissions com la declaració de la DUI, davant una impossibilitat d'una consulta .


Foto. De campanya. CIU controla ANC I treu contingut independentista, contra la corrupció (estan fins al fons amb el cas Palau ) i juguen a la dilació del procès.

Actualment ANC està molt descafeïnada, hi han dubtes si ANC persegueix la independència, o és un procès de “la puta i la ramoneta” portat al extrem, i que acabi amb un pacte fiscal de l'Estat cap a Catalunya. Perquè ..jo no veig a Oriol Pujol o a Artur Mas fent com Kosovo, una DUI; (en unes circunstàncies bèliques en aquell cas que no corresponen a Catalunya). I sabem que la consulta és impossible i la tombarà el TC. Aleshores, perquè s'entesten ANC, i els partits CDC i ERC en fer una consulta que no es farà? Per diluir el procès preveient una recuperació de la economia espanyola i que baixi el suflè independentista, i acceptar un pacte fiscal.

I haurem perdut la oportunitat històrica, la primera factible en 300 anys d'ocupació espanyola.


El que realment molesta, és posar matissos al que ha de ser un estat independent. Primer l'estat i desprès, la discusió; i al final tindrem una independència que ens restarà i escombrarà l'estat social. Lluitar per aquests ideals és ser espanyolista? No tot es pot sustentar desde el espoli espanyol (que existeix) i la corrupció espanyola; aquí també hi ha gent que ha espoliat al poble català: directors de caixa catalans, Millets, posiblement Oriol Pujol en el cas de les ITV...

Però d'això no es pot parlar. Es anar en contra del procès. Però ERCIU no és tot Catalunya. Afortunadament.

Núria Alemany Burch.







No hay comentarios:

Publicar un comentario