miércoles, 21 de agosto de 2013

CLAUS PER MILLORAR UNA ANC AUTONOMISTA I SENSE MODEL SOCIAL.

CRÍTIQUES A ANC QUE CAL SOLUCIONAR PER AUGMENTAR EL SEU SENTIT SOCIAL I DE MODEL DE PAÏS.


Foto. L'idil.li d'ANC amb CIU, prohibint i no recolçant altres manifestacions independentistes amb sentit social: l'encerclament de la Caixa per Procès Constituent, la manifestació del 11 de setembre a les 19h convocada per moltes entitats i també Solidaritat, l'encerclament del Trueta. En canvi, tothom es generòs amb ANC, per la seva importància. Cal que ANC també sigui generosa amb altres partits que no sigui ERCIU. I per exemple que posi firme a Duran Lleida , al diari Ara , amb lemes de la cadena que són un ridicul " volem votar". Si posem "volem menjar" potser va tothom i treiem les esteladeS I posem les banderes espanyoles. ... Cal vigilar la ANC que està en mans d'autonomistes.. i que dilataran i bloquejaran la independència amb un pacte fiscal.

1La falta de pronunciament d'ANC cap a temes social(la no aliança amb les PAHS) ni amb col,lectius antiretallades.

2- La actitut indulgent cap a la corrupció catalana.
La corrupció catalana existeix, en CDC (cas Palau, on Millet és el Barcenas de Convergència, i té la seu embargada amb un espoli de 5 milions d'euros..desviats del Palau a CDC ); UDC i la corrupció admesa en el frau dels cursos als treballadors, i PSC i diversos casos ( Operació Mercuri, etc..).

Articles:
http://www.llibertat.cat/2013/02/anc-espavila-t-pronuncia-t-20842 (un artícle molt interesant de Josep Navarro de CUP cap al sil.lenci d'ANC en el tema de la corrupció al país)
Carme Forcadell a RAC 1: “ No es cert que hi hagi corrupció catalana”https://soundcloud.com/rac1oficial/via-lliure-carme-forcadell

3- La nul.la crítica a la corrupció interna de ANC, provocada per 6 dels 69 secretaris de l'anterior junta, i que es va intentar expulsar-los per robar 75.000 euros; però es van fer durs amb impugnacions i ara els tenim a l'interior d'ANC decidint i esperem que vigilats: Pere Pugès i el seu grupet de comissionistes.

Articles:


4- La tibiesa cap a decissions com la declaració de la DUI, davant una impossibilitat d'una consulta .La falta de recolçament a altres convocatòries independentistes que volen sumar: Solidaritat i altres entitats amb la manifestació compatible amb la Cadena; l'encerclament de la Caixa de Procès Constituent i l'encerclament del Hospital Trueta desde l'esquerra independentista.
5-Aquest punt, és el que genera més discordia. Una ANC, amb una executiva, poc dialogant: i que ens portarà a una independència neoliberal on estarem ofegats tots, perquè les èlits extractives continuaran on són ara mateix.

Núria Alemany Burch.

No hay comentarios:

Publicar un comentario