martes, 13 de mayo de 2014

La nit a Gràcia. Cinemes , bars i música al Puku Café




Foto. Laura García. Diari el Punt.

La nit a Gràcia s'adapta a tots el gustos. Hi tenen cabuda tant els amants del cinema com els que es tornen bojos amb la música i l'art. Per passar una estona tranquil·la admirant pel·lícules mudes en blanc i negre sobre una gran pantalla que presideix l'estància podeu anar a Le Cigale , on a més de tastar els còctels podeu menjar diferents plats cuinats al wok amb arròs, pasta i verdures.
El Café del Sol és un dels bars més històrics de la zona. Les seves taules s'omplen cada tarda de jovent autòcton que hi queda per comentar el dia en un ambient distès i familiar. Les persones que estan interessades en el món artístic tenen el seu racó al Gustó Bar , que fa poc ha posat en marxa una nova iniciativa que consisteix a cedir l'espai a diferents artistes i donar-los llibertat absoluta per omplir l'espai amb les seves obres.
Per acabar la ruta, una opció per als amants de la música electrònica: el Puku Café. El local, que abans era un celler, s'ha reformat amb un estil modern que respecta l'estructura inicial. Té una carta extensa d'amanides, coques de recapte, embotits, formatges i postres. Cada cap de setmana s'hi programen sessions d'electrònica amb discjòqueis autòctons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario