jueves, 15 de noviembre de 2012

El mirador de la Torre Collserola: la vista panorámica de Barcelona.

Construida amb motiu dels jocs olímpics que es van celebrar a Catalunya al 1992, la Torre de Collserola és una gran torre de telecomunicacions de 288 metres d'alçada, siguent l'edifici més alt de la ciutat de Barcelona.


Com a mirador turístic,  en la desena planta (de les tretze totals) es pot obtenir una completa visió panoràmica de la ciutat i dels voltants, i en ocasions fins a 70 km de distància.
El ascensor panoràmic és molt ràpid, i s'arriba a un mirador preciòs de 360 graus situat a 115 metres d'alçada. Allà diferents panells indiquen la direcció on es troben els principals atractius turístics de Barcelona.


La vista de la ciutat, i  un mirador preciòs . Caldría posar un petit bar adalt, al estil francès, per ser un actiu turístic de primer ordre.

1 comentario:

  1. Una visita que recomano també per als turistes que venen a la ciutat de Barcelona: anglesos, rusos, alemanys, suecs. La Torre que vaig visitar fa poc es preciosa, i dona unes vistes magnífiques de la ciutat, i estàs per sota dels núvuls a vegades, i es belluga una mica. Caldria posarla en les guies de Barcelona.... Pendent de Carla Llobet, que em farà la traducció a l'anglès del blog, i del alemany i desprès insertarem la publicitat. Poc a poc...

    ResponderEliminar