sábado, 5 de julio de 2014

VICTOR CUCURULL: UN QUINTACOLUMNISTA FRIKIE PER FER FRACASAR EL PROCÈS.

DESPRÈS DE LES ELECCIONS FRAUDULENTES D'ANC, ON ES VA NETEJAR LA DIRECCIÓ D'ELEMENTS INDEPENDENTISTES, S'INTENTA FER COL.LAPSAR EL PROCÈS D'INDEPENDÈNCIA AMB QUINTACOLUMNISTES "FRIKIES". 

Imatge de Victor Cucurull en la assamblea de Tarragona.
Amb una ANC més autonomista que mai, i amb Carme Forcadell que ha fet unes eleccions al secretariat nacional que donarien vergonya a magnataris africans (per frau en les votacions, llistes marcades, etc...), el anomenat procès des d'ANC es vol frenar amb quintacolumnistes frikies.

 http://barcelonanewstown.blogspot.com.es/2014/06/el-frau-en-les-eleccions-al-secretariat_4577.html
Catalunya des d'un punt de vista històric; és una gran nació , la seva història d'expansió al mediterrani, i la seva cultura, amb Ramon Llull com gran pensador i la desfeta històrica de 1714.... on Catalunya perd la seva llibertat.
El que no es coherent es fer el ridicul com fa Victor Cucurull afirmant coses sorprenents sense base científica de la historiografia catalana. 
Victor Cucurull, que afirma ser historiador, va fer una vergonyosa defensa de la història de Catalunya a Navàs, organitzada per ANC i Institut de  Nova Història.
En aquesta conferència va dir coses "dubtoses i exagerades" que per patriotes catalans (però científics  ens fa vergonya). L'objectiu: o ridiculitzar i provocar la crítica externa (un quintacolumnista) o simplement un ignorant perillòs d'estar en una institució com ANC tan representativa.

 Video similar d'una conferència de Victor Cucurull a  Vilafranca del Penedès 
https://www.youtube.com/watch?v=0Q37VDPLEhU
Aquesta és la seva interpretació de la història:
-Catalunya va conquerir América .
-Colom era català i el seu cosmògraf Americo Vespuccio , era Aymerich Despuig. No explica com s'arriba a aquesta conclusió, simplement ja estar bé.
-Cervantes era Català, i el Quixot es va escriure en català, i desprès per una mà negra es va fer traduir al castellà, i n'hi han molts catalanismes perquè el traductor va cometre errades.
-Santa Teresa de Jesús era catalana i abadessa del Monastir de Pedralbes
-Catalunya neix al 2700 ac. Una contradicció lingüística, ...ja que a veure si va ser el llatí el que deriva del català.
-Catalunya és la primera nació del món.
-Catalunya al segle XV i XVI, es pot comparar per importància mundial amb EEUU la segona meitat del segle XX.
-La banca es va inventar a Catalunya.

ETC.... Tot lo bo de la humanitat té l'origen a Catalunya. Un discurs etnocèntric i amb punts de racisme cultural: perquè els altres pobles com EEUU, França, Alemanya,etc... són comparsetes.. I a més no és veritat..
Cartell d'una de les conferències amb les tesis que inventa Cucurull. Caldria posar "seny" i dir-li que fa un mal a la nació catalana, amb aquest fonamentalisme històric i racisme cultural. A l'estranger es riurien d'ell: sobretot als EEUU.
Tot aquestes tesis, sense demostrar, fan mal al independentisme català. Som catalans, tenim la nostre història (sense exageracions...), i no som uns racistes culturals (la millor nació del món, la nació escollida..). Som una nació històrica amb una contribució important; però el racisme la falsificació de la història i la exageració, només pot ser producte d'un quintacolumnista o d'un gran radical.
Caldria preguntarse si era necessària fer tota la purga a ANC, de independentistes d'esquerres; de tot el sector de Essència per donar veu a segons quin "personatge" que esperem que no faci una "gira mundial " amb aquests arguments que ens fan avergonyir a tots els catalans






1 comentario:

  1. No sóc historiador ni molt menys, però algunes coses que afirma en Cucurull les sosté també Jordi Bilbeny després de molts anys d'estudi i no crec que siguin simples bajanades com aquí es diu. Caldria escoltar-lo i veure com ho argumenta. També es podria pensar que el qui ha escrit aquesta publicació és quintacolumnista per voler negar la veritable història de Catalunya. La veritat? Pocs la saben, potser ningú.

    ResponderEliminar