lunes, 14 de julio de 2014

EL QUINTACOLUMNISME D'ANC TÉ ÈXIT AL ESPANTAR AL INDEPENDENTISME AMB L'EXÈRCIT NAVAL CATALÀ.

CAL EXIGIR MÉS DECÈNCIA A ANC. MOVIMENTS ESTRATÈGICS MOLT ERRÀTICS, LLUNY DEL PACIFISME DELS CATALANS; COM L'INFORME DE DEFENSA NAVAL DE CATALUNYA ESPANTEN A LA CIUTADANIA. NO CAL A DIR ALS SECTORS QUE ES GUANYEN AMB "SUMATE"... 
LA MENT BELICOSA D'ALGUNS MEMBRES I ELS PLANS ARMATS ESPANTEN (ALS CATALANS INDEPENDENTISTES D'ESQUERRES I ALS  DEL SENY). SERÀ UN DOCUMENT PLANIFICAT DESDE ANC PER "FER FRACASSAR EL PROCÈS". CAL RECORDAR, LA PURGA DE INDEPENDENTISTES D'ESSÈNCIA I COM CORRUPTIA VA GUANYAR LES ELECCIONS FRAUDULENTES. S'ADMETEN APOSTES: ÉS UNA ESTRATÈGIA EQUIVOCADA...O SIMPLEMENT VOLGUDA AIXÍ PER FER FRACASSAR EL PROCÈS...
Foto: Blog Blau Naval. Blog dedicat al món bèl.lic i de defensa, i que publica informació de armament, exèrcit i Defensa Naval catalana.
Els intents per tal d'aterrar el procès d'independència a Catalunya, compta desde les eleccions fraudulentes del secretariat  nacional, amb els elements necessaris per tal d'obeïr a la Catalunya d'ERCIU i anar preparant el camí del pacte fiscal.
Com van assenyalar, fa poc; 
1 ) Elements com Victor Cucurull; parlant de que tot lo bó al món està fet per catalans.
http://barcelonanewstown.blogspot.com.es/2014/07/victor-cucurull-un-quintacolumnista.html
2)També la falta de pronunciament davant les retallades, i la manca de sensibilitat social d'ANC ; la manca d'esperit democràtic en les urnes, treient els elements d'esquerra d'ANC per tal d'aterrar el procès cap a un pacte fiscal o el estar igual que ara.
http://barcelonanewstown.blogspot.com.es/2014/06/el-frau-en-les-eleccions-al-secretariat_4577.html

3)
Però el que ha accelerat les crítiques i el distanciament, de gran part dels independentistes; és l'impuls belicista del document de Defensa d'ANC, parlant d'unes forçes armades , bucs de guerra i tota una sèrie de preparatius militars que espanten.
http://www.naciodigital.cat/noticia/70844/anc/ja/descriu/forca/naval/catalunya/independent
http://assemblea.cat/sites/default/files/documents/ANC_Defensa_com10-Dimensionament_de_les_Forces_de_Defensa_de_Catalunya_I_la_For_a_Naval.pdf

Evidentment, no hi ha res il.legal , en pensar en propostes. Però són significatives...
Pensem en les critiques que va rebre la intervenció del Govern Espanyol a la guerra d'Irak i com això li va costar el govern al PP. Catalunya es antibelicista; cosa que a ANC es defensa lo contrari: armats fins a les dents, per si de cas; i veient infiltrats en gent que tota la vida ha sigut del entorn del independentisme. Altres porten dos anys d'independentisme camuflat  i 20 anys d'autonomisme.
Mentrestant, Carme Forcadell diu que " si no es pot fer la consulta, que s'ha de recolçar al parlament". Es a dir, que davant de la incapacitat de tirar endavant el procès d'independència, no cal reclamar la llibertat de Catalunya sino, anar enrere i entendre les dificultats que posen l'Estat. Que potser no les sabien?
On hi ha algun document de desobediència civil de l'ANC?. Jocs florals , cadenes humanes, V de victòria, i demés actes "inocents". 
Mentres es deixa que ANC projecti, una divisió naval; un sistema d'espionatge que espia als independentistes d'esquerra (el CESICAT) i es busquen espies amb alt coeficient intel.lectual en la sectorial de Intel.ligència; Gaza (territori ocupat) i per tant amb dret d'autodeterminació segons la ONU es bombardejada per l'exèrcit d'Israel amb centenars de baixes civils.
Cal fer algún manifest a favor de la independència d'aquest territori ocupat. No...
Potser, el belicisme instaurat a ANC està degut a ments bèliques i agressives. Potser, és una estrategia d'ANC d'anar desgastant la organització per aterrar CIU a les tesis del pacte de la "puta i la ramoneta".
S'admeten apostes..

No hay comentarios:

Publicar un comentario