miércoles, 19 de diciembre de 2012

Barcelona Helicópters: mitja hora de vista aérea de Bcn, Montserrat, Collserola.



Des de Sabadell sobrevolarem el Vallès Occidental (Rubí, Sant Cugat, y Cerdanyola) i ens endinsarem a la part nord del Parc de Collserola, pulmó verd de la ciutat Comtal.
Veurem Badalona, el Forum de les Cultures, el Port Olímpic, les platges de Barcelona, el Port Vell, i la muntanya de Montjuïc.

Vaig anar, aquesta tardor amb Barcelona Helicópters, la sensació al principi es d'una certa impresió, pel fet de volar sense ales, però de seguida notes que les maniobres són molt tranquiles, i et parlen tota l'estona i tens sensació de total seguretat (hi és , tot i que per percepció no ho notis..., o tinguis una por irracional). I en mitja hora, veus el de sempre des d'una nova perspectiva.
Lo millor es deixarse de fotos.. jo vaig fer aquesta, però si et tenques a fer fotos no gaudeixes dels matissos del viatge i de la vista de tants i tants llocs des de una vista orbital. Totalment recomanable..

Desfent el camí, ens acosatrem al massis de Montserrat, on gaudiràs de la incomparable forma de la muntanya i del seu emblemàtic Monastir a vista d'ocell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario