martes, 24 de mayo de 2016

L'OBSERVATORI FABRA I LES VISITES GUIADES NOCTURNES.

























Pels amants de l'astronomia, i pels barcelonins ja hi ha un planning de les visites que es poden fer a l'observatori Fabra. Al marge de que hi ha una empresa implicada, l'Observatori és públic i és una recomanació per l'oci molt interessant. Desde Barcelonanewstown sempre em sigut sensibles a l'oferta cultural i artística de  la ciutat de Barcelona.

Tots els divendres i dissabtes fins al 4 de juny, podreu venir a conèixer l'Observatori Fabra, gaudir d'una conferència, de les vistes de Barcelona des de l'exterior de la cúpula i observar els astres a través del telescopi.

La visita tant divendres com dissabte inclou una visita guiada al museu i a les sales de l'edifici modernista (sala d'actes, sala de  l'ullera meridiana i despatx) del Observatori Fabra, conferència , projecció d'un video sobre astronomia , observació amb el telescopi, visita a l'exterior de la cúpula i copa de capa o suc de fruita.

També hi han events especials, com la observació dels cinturons equatorials de Júpiter: taques nuvoloses en la superfície exterior de l'atmosfera del planeta. Els dies 27 i 28 de maig a les 21.30 es pot observar aquest fenòmen.

Es aquest cap de setmana així que cal fer reserva prèvia. Una recomanació que us fem desde Barcelonanewstown,per gaudir d'una Barcelona més enllà de les rambles.

Marta Adell i Núria Alemany.
Barcelona





No hay comentarios:

Publicar un comentario