viernes, 8 de abril de 2016

CRITICA DE LA MARCA ALEMANYA A LA POLÍTICA DE JUNTS PEL SI.




Foto: Cal donar una identitat a Catalunya. Més industria sostenible , més cultura i menys separatisme a cada instant.  En això totalment d'acord amb la directora de la marca Alemanya.


Hi ha una molta  raó en la crítica que fan desde la marca Alemanya a la marca Catalunya: cal més indústria i més cultura (indústria tb). Més mirar per la gent i no tant de procesisme i dia a dia un pas endavant i un pas enrera. Si es vol aixamplar l'independentisme cal fer-ho per aquesta via. No tot es fa bé; es més els polítics de JXSI ho fan malament, contrariament a la societat civil.



Ariane Derks, directora general de la marca Alemanya (Germany Land of Ideas), una marca creada pel Govern Alemany ; es va reunir amb Diplocat (la diplomacia amateur catalana) i la patronal Pimec.



En les declaracions a Europa Press, Derk va destacar que les empreses catalanes s'haurien de centrar en potenciar la industria i la cultura i menys el separatisme.



Des d'aquest bloc som independentismes, però veiem que hi ha massa processisme i poques nous. Es a dir que cal que es vegi un procès social real ja, i no quan arribi (i això cada vegada ho allarguen més JXSI , la independència).



Per concloure, que facin també política en tots els nivells: que es vegi més industria, més cultura i turisme de qualitat, i que es deixin d'allargar i fer morir el procés.





No hay comentarios:

Publicar un comentario